ΣΕΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Βόλου (ΤΔΕ/ΒΟΛΟΥ) ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ!

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Μαγνησίας ασπάζεται την ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗΚΗΕ, Τοπική Διοικούσα Επιτροπή Βόλου (ΤΔΕ/ΒΟΛΟΥ), αναφορικά με την εξαπάτηση καταναλωτών από άτομα που δεν είναι υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ. Είναι καθημερινά τα κρούσματα όπου απλοί πολίτες γίνονται θύματα ατόμων που ισχυρίζονται πως είναι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνουν βασικά σημεία που επιβεβαιώνουν την ιδιότητα ενός υπαλλήλου της Εταιρείας: την μη αμοιβή των εξουσιοδοτημένων συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ από τους καταναλωτές και την ειδική υπηρεσιακή ταυτότητα την οποία πρέπει να ζητούν οι καταναλωτές. Επίσης, αναφέρουν πως στην περίπτωση που υπάρχει υπόνοια εξαπάτησης τότε ο καταναλωτής πρέπει να καλέσει άμεσα τα τηλέφωνα βλαβών που αναγράφονται στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος ή στο τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΔΔΗΕ ΒΟΛΟΥ (τηλ. 2421440100 και την αστυνομία 100).

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Μαγνησίας στηρίζει τις επισημάνσεις του ΔΕΔΔΗΕ και εφιστούν εξίσου την προσοχή στους καταναλωτές όχι μόνο όσον αφορά τη συνεργασία με εξουσιοδοτημένα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, αλλά και την συνεργασία με Αδειούχους Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες!