Το μήνυμα του Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι του ΣΕΗ Μαγνησίας, με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ το ξεκίνημα του 2024 να είναι η αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής,  με ειρήνη, επαγγελματική και οικογενειακή ευημερία, υγεία και καλοτυχία για όλους!
Η χρονιά που πέρασε σημαδεύτηκε από τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών  και των πλημμυρών,  όπου χάθηκαν ανθρώπινες ζωές και καταστράφηκαν  σπίτια και περιουσίες. Γεγονότα  με μεγάλες αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομική υποδομή του κράτους και στο οικοσύστημα της περιοχής μας. Μέσα σε αυτές τις κρίσιμες και γεμάτες αβεβαιότητα περιόδους, ο ΣΕΗΜ παρέμεινε αισιόδοξος, με το βλέμμα στραμμένο πάντοτε μπροστά. Μαζί με ανθρώπους ευαίσθητους, με υψηλά αισθήματα προσφοράς και ανθρωπισμού, ήταν για ακόμη μία χρονιά στην πρώτη γραμμή, όχι απλά παρατηρητής αλλά δημιουργός θετικών εξελίξεων, που έχουν πάντα ως σκοπό την ευημερία και την προστασία όχι μόνο των μελών του αλλά και όλων των συμπολιτών.
Με κοινωνικές παρεμβάσεις καλύψαμε άμεσα τις ανάγκες των μελών μας που προέκυψαν από τις θεομηνίες και σταθήκαμε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους, με σεβασμό και αξιοπιστία. Ο νομός μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα στην υδροδότηση και στην παροχή καθαρού πόσιμου νερού. Όμως τόσο οι συνάδελφοι ηλεκτρολόγοι όσο και οι οικογένειές τους, δεν στερήθηκαν ούτε για μία μέρα το νερό.  Αυτό βέβαια δεν θα ήταν εφικτό αν δεν υπήρχε η συνδρομή της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων ( Π.Ο.Σ.Ε.Η.) και όλων των σωματείων που είναι μέλη της.
Ο ΣΕΗΜ με τις συνεχείς δράσεις, παρουσιάσεις, επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, επαφές με φορείς και δυναμική παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων κατάφερε να φέρει, μαζί με όλους εσάς που μας στηρίζετε,  αποτελέσματα ουσίας. Η όρεξη για γνώση και ενημέρωση  ήταν πολύ πιο δυνατή από τη χιλιομετρική απόσταση και τη θάλασσα . Γι’ αυτό και τα αψηφήσαμε και  βρεθήκαμε στην φιλόξενη αγκαλιά της ΚΡΗΤΗΣ. Η επίσκεψη στην εταιρία ΚΟΥΒΙΔΗΣ θα μας μείνει αξέχαστη, όχι μόνο για την επαγγελματική μας ενημέρωση-εκπαίδευση, αλλά και για την άριστη φιλοξενία που μας έφερε πιο κοντά στην κουλτούρα τους. Το ταξίδι  στο νησί  ολοκληρώθηκε με  την «αδελφοποίηση» των δύο συνδέσμων ΣΗΕΝΗ & ΣΕΗΜ επισφραγίζοντας την αγάπη και την αλληλοεκτίμησή μας.
Πηγή ενέργειας και κινητήριος δύναμη του Συνδέσμου μας είναι φυσικά τα Μέλη μας, η μεγάλη οικογένεια του ΣΕΗΜ, τα οποία το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την αμέριστη εμπιστοσύνη και την απρόσκοπτη συνεργασία τους. Τόσο από την θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας (Σ.Ε.Η.Μ.) όσο και από του Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.) δεσμεύομαι ότι , για μία ακόμη χρονιά, ο Σύνδεσμος και η Ομοσπονδία, θα υπερασπισθούν και θα προστατεύουν τα συμφέροντα των επαγγελματιών του κλάδου μας και ταυτόχρονα θα φροντίζουν για τις ορθές πρακτικές των ηλεκτρολόγων εγκαταστατών και την ασφάλεια των πολιτών.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
elEL